Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

A tanfolyamok befejeződtek, a sikerekről itt olvashattok :)

Jelentkezz most!

Kedves Görizők és Érdeklődők!

Az Arany Jánosban és a Dance Faktoryban indult tanfolyamok a nyári időszak alatt (július-augusztus) szünetelnek, ezért a májusban indult 8 hetes tanfolyamok befejeződtek.

Nagyon sikeres volt mind a két tanfolyam. Heti 2 órában lehetett járni májustól június végéig és ennyi idő tökéletesen elég volt ahhoz, hogy mindenki elsajátítsa a görizés alapjait és a tanfolyam végeztével magabiztosan gurulhasson önállóan a nyár folyamán.

Szeptembertől folytatjuk! Hasonló rendszerben fognak újra indulni ezek a tanfolyamok, a részletekért kövesd oldalamat vagy érdeklődj üzenetben!

 

 

 

Legfrissebb hírek

Szeptemberi tanfolyam indul a suli kezdéssel!

Szeptemberi tanfolyam indul a suli kezdéssel!

A májusi nagy sikerre való tekintettel szeptembertől is indul kezdő gyerek/felnőtt tanfolyam a Sashegyi Arany János Iskolában. Ezúttal két nap közül is lehet választani, kedden és csütörtökön 17 órától. Első óra szeptember 11. kedd!

Tovább olvasom
Jégre fel!

Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

Jégre fel! – Korcsolya oktatás