Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

A tanfolyamok befejeződtek, a sikerekről itt olvashattok :)

Jelentkezz most!

Kedves Görizők és Érdeklődők!

Az Arany Jánosban és a Dance Faktoryban indult tanfolyamok a nyári időszak alatt (július-augusztus) szünetelnek, ezért a májusban indult 8 hetes tanfolyamok befejeződtek.

Nagyon sikeres volt mind a két tanfolyam. Heti 2 órában lehetett járni májustól június végéig és ennyi idő tökéletesen elég volt ahhoz, hogy mindenki elsajátítsa a görizés alapjait és a tanfolyam végeztével magabiztosan gurulhasson önállóan a nyár folyamán.

Szeptembertől folytatjuk! Hasonló rendszerben fognak újra indulni ezek a tanfolyamok, a részletekért kövesd oldalamat vagy érdeklődj üzenetben!

 

 

 

Legfrissebb hírek

2019-ben is vár a görkorcsolya tábor!

2019-ben is vár a görkorcsolya tábor!

Sziasztok! Tavalyi sikereken felbuzdulva idén is lesz  napközis intenzív göri tábor, június 24-28-közt, amit a korábbi évekhez hasonlóan most is Zuglóban rendezünk meg! A programok közt szerepel, hogy nagyon sokat görizünk és emellett egyensúly és mozgás fejlesztő torna valamint zumba/aerobik órák is lesznek. A cél természetesen a jókedv és hogy mindenki jól érezze magát, így […]

Tovább olvasom
Jégre fel!

Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

Jégre fel! – Korcsolya oktatás