Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

Görkorcsolya tábor indul 2018. 06. 18.-tól – Jelentkezz most kedvezményesen!

Jelentkezz most!

Május 15-ig kedvezményesen lehet jelentkezni a göri táborba, ne késd le az 5000,-Ft kedvezményt.

A kezdő és a jobban haladók jelentkezését is várom, 5 és 18 éves kor között.

A tábor bejárós napközis jellegű, menüválasztós meleg ebéddel, igény esetén teljes ellátással.

A programok közt szerepel, hogy nagyon sokat görizünk és emellett egyensúly és mozgás fejlesztő torna valamint zumba óra is lesz.  A cél természetesen a jókedv és hogy mindenki jól érezze magát, így lesz játékos vetélkedő, aszfalt festő verseny és rossz idő esetén még játszóházas programra is elmehetünk.

Itt elsajátíthatóak lesznek a görkorcsolyázás alapjai (indulás, megállás, kanyarodás, hátrafelé haladás stb.), továbbá lehetőség nyílik a szlalom görkorcsolyázás alapjainak megismerésére és a művészi görkorcsolya elemeit is ki lehet próbálni.

Helyszín a XIV. kerületi Budapesti Olimpiai Központ területén található.
Autóval: a Thököly út felől az Istvánmezei úton lehet megközelíteni.
Tömegközlekedéssel: a legkényelmesebb a BKV 7-es autóbuszjáratáról a Cházár András úti megállónál leszállni, és onnan a Szabó József utcán a Millenáris sportpályát kell megkeresni.

Időpont: 2018. júni 18-22-ig, 5 nap.

A pálya nyitott, így mindig alkalmazkodunk majd az időjárási viszonyokhoz.

GÖRKORCSOLYÁT NEM LEHET BÉRELNI, azt mindenkinek hozni kell, javasolt göri típus a fitness göri, azaz a teljesen sima, átlagos egy soros görkorcsolya 🙂

Díjak:
30.000,-Ft (ebéddel) május 15-ig 25.000,-Ft

 

 

Legfrissebb hírek

2019-ben is vár a görkorcsolya tábor!

2019-ben is vár a görkorcsolya tábor!

Sziasztok! Tavalyi sikereken felbuzdulva idén is lesz  napközis intenzív göri tábor, június 24-28-közt, amit a korábbi évekhez hasonlóan most is Zuglóban rendezünk meg! A programok közt szerepel, hogy nagyon sokat görizünk és emellett egyensúly és mozgás fejlesztő torna valamint zumba/aerobik órák is lesznek. A cél természetesen a jókedv és hogy mindenki jól érezze magát, így […]

Tovább olvasom
Jégre fel!

Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

Jégre fel! – Korcsolya oktatás