Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

Helyszínek, időpontok, árak

Jelentkezz most!

Helyszínek és időpontok

Több helyszín közül lehet választani, attól függően, hogy milyen céllal veszünk részt az órán. A tanfolyamok a nyári időszakban (július-augusztus szünetelnek).

 • Tanfolyam: Felnőtteknek/gyerekeknek/családoknak. Lehetőség van heti rendszerességgel, meghatározott időpontokban is görkorcsolya órákra járni. A rendszeres mozgás és az egyenletes fejlődés a tanfolyamon biztosított. Azoknak ajánlom akik szeretik a kiszámíthatóságot és heti rendszerességgel szeretnének oktatásra járni. A tanfolyam helyszíne és időpontja felől mindig érdeklődj üzenetben is.
  Őszi tanfolyam indul 2018. szeptember 11. napjától, minden kedd és csütörtök délután.

  Az órák nyitott helyszínen a kosár vagy az alsó focipályán lesznek megtartva 2×45 percben a sötétedés miatt a következő időintervallumokban:
  Első óra 17-17:45-ig ezt követően a 2. óra 17:45-18:30-ig tart, a díj 1000,-Ft/óra vagy 2000,-Ft/alkalom.
  Oktatási napok: 2018.09. 11. kedd és 13. csütörtök
                          2018.09. 18. kedd és 20. csütörtök
                          2018. 09. 25. kedd és 27. csütörtök
                          2018. 10. 02. kedd és 04. csütörtök
                          2018. 10. 09. kedd (utolsó alkalom).
  (Eső esetén az alsó folyóson vagy tornateremben próbáljuk meg pótolni az órát.)
 • Magán órák: A privát óra mindig előzetes egyeztetés és időpontfoglalás útján történik, általában nyitott helyszínen van és lehet hét közben vagy hétvégén is. Az időpontot egyeztetni a “Jelentkezz” gombra kattintva vagy telefonon smsben is lehet. Azt ajánlom, hogy profik vagy haladó korisok inkább ide jelentkezzenek, mert nekik nagyobb térre és személyre szabottabb feladatokra van szükségük, amit a tanfolyamon nem tudok biztosítani. Egyébként bárki jelentkezhet kezdő/haladó, gyermek/felnőtt. Egy magán óra 50 perc.
  • Normafa: A 12. kerületben a Normafán található újonnan aszfaltozott kerékpárút, (ami a busz-végállomás és az Erzsébet Kilátó között húzódik) kiváló helyszín a családi órák és a baba-mama görkori számára is. Természetesen egyéni órák és csoportos göri is szervezhető erre a gyönyörű erdei helyszínre. A forgalomtól elzárt útvonal biztonságos, a jó levegő egészséges, így sportolás közben garantált a testi-lelki kikapcsolódás. Ajánlom azoknak, akik már önállóan tudnak korcsolyázni és szeretnének hosszabban “túrázni” vagy kipróbálni magukat az aszfalton is!
  • Gazdagrét: A 11. kerületben található kis tér, kellemes környezetet nyújt a gyakorláshoz. Sima járólap burkolata tökéletes az első lépések elsajátításához, főleg kezdőknek ajánlom. A tömegközlekedéssel is jól megközelíthető sík terület el van zárva a forgalomtól és padokkal van körülvéve, így teljesen biztonságos. Inkább egyéni órákat szervezek ide, nem csak kezdőknek hanem haladóknak is ajánlom, a nehezebb figurák gyakorlására, pl. a “koszorúzás” is teljesen alkalmas. A helyszínekről képeket a galériában találtok.
  • Görzenál: Az óbudán a 3. kerületben található görkorcsolya park remek helyszínt biztosít a gyakorláshoz. Haladók és kezdők is kipróbálhatják itt magukat a park kifejezetten a gurulós sport szerelmeseinek készült, érdemes tovább maradni és elnézelődni a félcsőben ugráló profikat, akár egész délutános program is lehet. Belépőjegy köteles helyszín!

 Árak

 • Magán órás oktatás: 4000,-Ft/óra/fő (privát óra az oktatóval).
 • Kis csoportos oktatás: 2500,-Ft/óra/fő (2-3 fő közötti létszám esetén).
 • Családi óra: 6000,-Ft/óra/család (szülők+gyerekek magán oktatása). A családi óra lényege, hogy közös élménnyé váljon és ne kelljen otthon hagyni a gyermekeket illetve, hogy a szülők is együtt fejlődhessenek a gyerekkel, így a későbbiekben közös program lehet a korcsolyázás. (1 szülő és 1 gyermek is jöhet együtt, ez 2 fős órának számít). Tanfolyamra is lehet együtt jönni!!!

Legfrissebb hírek

Szeptemberi tanfolyam indul a suli kezdéssel!

Szeptemberi tanfolyam indul a suli kezdéssel!

A májusi nagy sikerre való tekintettel szeptembertől is indul kezdő gyerek/felnőtt tanfolyam a Sashegyi Arany János Iskolában. Ezúttal két nap közül is lehet választani, kedden és csütörtökön 17 órától. Első óra szeptember 11. kedd!

Tovább olvasom
Jégre fel!

Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

Jégre fel! – Korcsolya oktatás