Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

Helyszínek, időpontok, árak

Jelentkezz most!

Helyszínek és időpontok 2019

Több helyszín közül lehet választani, attól függően, hogy milyen céllal veszünk részt az órán. A tanfolyamok a nyári időszakban (július-augusztus szünetelnek).

 • Tanfolyam: Felnőtteknek/gyerekeknek/családoknak. Lehetőség van heti rendszerességgel, meghatározott időpontokban is görkorcsolya órákra járni. A rendszeres mozgás és az egyenletes fejlődés a tanfolyamon biztosított. Azoknak ajánlom akik szeretik a kiszámíthatóságot és heti rendszerességgel szeretnének oktatásra járni. A tanfolyam helyszíne és időpontja felől mindig érdeklődj üzenetben is.
  Tavaszi tanfolyam indul 2019. május 8. napjától, minden szerdán és péntek délután. Helyszíne a 12. kerületi Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium. Az órák nyitott helyszínen a kosár vagy az alsó focipályán lesznek megtartva 90 percben.
 • Magán órák: A privát óra mindig előzetes egyeztetés és időpontfoglalás útján történik, általában nyitott helyszínen van és lehet hét közben vagy hétvégén is. Az időpontot egyeztetni a “Jelentkezz” gombra kattintva vagy telefonon smsben is lehet. Azt ajánlom, hogy profik vagy haladó korisok inkább ide jelentkezzenek, mert nekik nagyobb térre és személyre szabottabb feladatokra van szükségük, amit a tanfolyamon nem tudok biztosítani. Egyébként bárki jelentkezhet kezdő/haladó, gyermek/felnőtt. Egy magán óra 50 perc.
  • Gazdagrét: A 11. kerületben található kis tér, kellemes környezetet nyújt a gyakorláshoz. Sima járólap burkolata tökéletes az első lépések elsajátításához, főleg kezdőknek ajánlom. A tömegközlekedéssel is jól megközelíthető sík terület el van zárva a forgalomtól és padokkal van körülvéve, így teljesen biztonságos. Inkább egyéni órákat szervezek ide, nem csak kezdőknek hanem haladóknak is ajánlom, a nehezebb figurák gyakorlására, pl. a “koszorúzás” is teljesen alkalmas. A helyszínekről képeket a galériában találtok.
  • Görzenál: Az óbudán a 3. kerületben található görkorcsolya park remek helyszínt biztosít a gyakorláshoz. Haladók és kezdők is kipróbálhatják itt magukat a park kifejezetten a gurulós sport szerelmeseinek készült, érdemes tovább maradni és elnézelődni a félcsőben ugráló profikat, akár egész délutános program is lehet. Belépőjegy köteles helyszín!

 Árak

 • Egyéni oktatás: 4000,-Ft/50 perc/fő (privát óra az oktatóval).
 • Páros óra: 6000,-Ft/50 perc/2 fő
 • Kis csoportos oktatás: 2500,-Ft/50 perc/fő (3 fő fölötti létszám esetén).
 • Családi óra: 6500,-Ft/50 perc/család (szülők+gyerekek magán oktatása). A családi óra lényege, hogy közös élménnyé váljon és ne kelljen otthon hagyni a gyermekeket illetve, hogy a szülők is együtt fejlődhessenek a gyerekkel, így a későbbiekben közös program lehet a korcsolyázás. (1 szülő és 1 gyermek is jöhet együtt, ez 2 fős órának számít). Tanfolyamra is lehet együtt jönni!!!
 • Tanfolyam: 3000,-Ft/90 perc

Legfrissebb hírek

2019-ben is vár a görkorcsolya tábor!

2019-ben is vár a görkorcsolya tábor!

Sziasztok! Tavalyi sikereken felbuzdulva idén is lesz  napközis intenzív göri tábor, június 24-28-közt, amit a korábbi évekhez hasonlóan most is Zuglóban rendezünk meg! A programok közt szerepel, hogy nagyon sokat görizünk és emellett egyensúly és mozgás fejlesztő torna valamint zumba/aerobik órák is lesznek. A cél természetesen a jókedv és hogy mindenki jól érezze magát, így […]

Tovább olvasom
Jégre fel!

Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

Jégre fel! – Korcsolya oktatás