Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

ÚJ helyszín a XII. kerületben a Sashegyen!

Jelentkezz most!

Új helyszínnel és új időponttal bővült a tanfolyami lehetőségeink száma!

A görkorcsolya tanfolyam 2018. május 8-tól indul a Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium területén, szép zöld övezeti környezetben az iskola kinti beton sport pályáján. Az iskolai időszak alatt, minden kedden lesz oktatás a meghirdetett időpontban.

Időpont, minden kedden 17:00-19:00-ig.

Díjszabás: 3000,-Ft/alkalom vagy 1500,-Ft/óra.

A két órás tanfolyam sem hosszú, hamar elrepül az idő és jobban lehet haladni, gyorsabban fejlődni, ezért megéri tovább maradni. Természetesen szünetet is tartunk közben. Aki teheti inkább két órára jöjjön! 🙂

 

 

Legfrissebb hírek

2019-ben is vár a görkorcsolya tábor!

2019-ben is vár a görkorcsolya tábor!

Sziasztok! Tavalyi sikereken felbuzdulva idén is lesz  napközis intenzív göri tábor, június 24-28-közt, amit a korábbi évekhez hasonlóan most is Zuglóban rendezünk meg! A programok közt szerepel, hogy nagyon sokat görizünk és emellett egyensúly és mozgás fejlesztő torna valamint zumba/aerobik órák is lesznek. A cél természetesen a jókedv és hogy mindenki jól érezze magát, így […]

Tovább olvasom
Jégre fel!

Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

Jégre fel! – Korcsolya oktatás