Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

Új trend – A FREESTYLE görkori, más néven szlalom görkorcsolyázás

Jelentkezz most!

A freestyle stílus egy egyre népszerűbb irányvonala a görkorcsolyázásnak. De mit is takar ez pontosan?

Hívják szlalom görizésnek is, mert a gyakorlatok, figurák és lépések a gondosan elhelyezett bójasorok között történik. Magas technikai tudást igényel, így inkább haladó görkorcsolyázók űzik.

A szlalom bóják meghatározott távolságra vannak egymástól, a bóják közti távolság nagysága igazodik a korcsolyázó tudásszintjéhez és a gyakorlatokhoz is, például minél szűkebben vannak kirakva annál nehezebb megcsinálni az egyes elemeket. Az átlagos távolság két bója közt a 80 cm, de 50 és 120cm közötti variációk is léteznek.

Speciális göricipő nem feltétlenül szükséges hozzá, de természetesen létezik és drágább, mint a normál „fitness” korcsolya, mert speciálisan könnyített és keskeny kivitelű, hogy az apró mozdulatokat is jól lehessen kivitelezni benne. Jellemzően soros görkorcsolyát használnak a freestyle görisek, de az első és az utolsó kereket kisebb méretűre cserélik, így növelve a kori fordulékonyságát.

A trükkök, lépések és figurák különböző nehézségűek, így lehet az egyszerűbbtől a bonyolultabb gyakorlatokig haladni. Nem baj tehát, ha nem vagy profi göris az egyszerű alap feladatok még Neked is menni fognak!

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a vagány mozgásformát, jelentkezz nálam oktatásra!

Legfrissebb hírek

2019-ben is vár a görkorcsolya tábor!

2019-ben is vár a görkorcsolya tábor!

Sziasztok! Tavalyi sikereken felbuzdulva idén is lesz  napközis intenzív göri tábor, június 24-28-közt, amit a korábbi évekhez hasonlóan most is Zuglóban rendezünk meg! A programok közt szerepel, hogy nagyon sokat görizünk és emellett egyensúly és mozgás fejlesztő torna valamint zumba/aerobik órák is lesznek. A cél természetesen a jókedv és hogy mindenki jól érezze magát, így […]

Tovább olvasom
Jégre fel!

Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

Jégre fel! – Korcsolya oktatás