Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

    2019 Görkorcsolya tábor élménybeszámoló

    Jelentkezz most!

    Nagyszerű érzés volt, hogy idén két görkori tábort is sikerült rendezni! Nagyon köszönöm a szülői támogatást és bizalmat, melyet nekem szavaztatok meg azzal, hogy az én táborom választottátok!
    Nagy örömömre szolgált, hogy ennyi gyerek jött el és élvezte a tábort, sokat tanultunk, fejlődtünk és sok új élménnyel gazdagodtunk!

    A minden napos görkorcsolyázást még az időjárás is támogatta, mind a két táborban sikerült a tervek szerint haladni és a végén még egy bemutatóval is készülni. A görkorcsolya oktatás mellett pedig volt aerobik óra, jóga, és zumba óra is ezen kívül pedig lehetett sokat társasjátékozni, célba dobósat játszani, aszfalt rajzolni, focizni csak hogy egy pár dolgot említsek. Idén először pedig bevezettük a játszóházas programunkat is, amit a gyerekek nagyon élveztek. A mindennapos ebéd is a játszóházban volt, ahol a gyerekek nem csak ugráló-várazhattak, csúszdázhattak ebéd előtt, hanem még különböző kisállatokat is megfigyelhettek és egyszer még hüllő simogatáson is részt tudtunk venni.

    A sok program mellett, pedig megtanultak magabiztosan görkorcsolyázni, egyensúlyozni a korcsolyán, előre és hátra menni, szlalomozni és fékezni, volt aki először állt görire, volt aki haladóként érkezett, de mindenki megtalálta a fejlődéshez vezető utat. Kolléganőmmel Rékával, azon voltunk, hogy mindenki megfelelő oktatást kapjon, és hogy a megszerzett tudást a szülők is láthassák a gyerekek mind a két tábor végén előadással készültek.

    Rengeteg élmény ért és sok barátság született a táborban és remélem, hogy sok régi és új tanítvánnyal bővül majd a jövő évi 2020-as görkorcsolya tábor is! Mert egyet biztosan tudok, hogy görkorcsolya tábor jövőre is lesz!
    Aki szeretne csatlakozni, az 2020 májusában érdeklődjön a weboldalon, vagy keressen fel telefonon, akinek tetszett a tábor hozhat jövőre kisbarátot/baratnőt! Találkozunk jövőre is!

    Rita

     

     

     

    Legfrissebb hírek

    Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

    Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

    Elindult a 2024-es szezon, gyertek tanfolyamra vagy privát órára! Bővebb információkat olvashatsz a cikkben.

    Tovább olvasom
    Jégre fel!

    Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

    Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
    Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

    Jégre fel! – Korcsolya oktatás