Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

  A tanfolyamok befejeződtek, a sikerekről itt olvashattok :)

  Jelentkezz most!

  Kedves Görizők és Érdeklődők!

  Az Arany Jánosban és a Dance Faktoryban indult tanfolyamok a nyári időszak alatt (július-augusztus) szünetelnek, ezért a májusban indult 8 hetes tanfolyamok befejeződtek.

  Nagyon sikeres volt mind a két tanfolyam. Heti 2 órában lehetett járni májustól június végéig és ennyi idő tökéletesen elég volt ahhoz, hogy mindenki elsajátítsa a görizés alapjait és a tanfolyam végeztével magabiztosan gurulhasson önállóan a nyár folyamán.

  Szeptembertől folytatjuk! Hasonló rendszerben fognak újra indulni ezek a tanfolyamok, a részletekért kövesd oldalamat vagy érdeklődj üzenetben!

   

   

   

  Legfrissebb hírek

  SzezonNYITÁS! Göri szezon kezdés 2023 április 20 napjától!

  SzezonNYITÁS! Göri szezon kezdés 2023 április 20 napjától!

  Göri szezonnyitás 2023 április 20 napjától, rosszabb idő esetén májustól!Lesznek görkorcsolya tanfolyamok kicsiknek és nagyoknak, görkorcsolya magán órák kezdőknek és haladóknak, és görkorcsolya tábor is lesz gyerekeknek.

  Tovább olvasom
  Jégre fel!

  Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

  Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
  Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

  Jégre fel! – Korcsolya oktatás