Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

  Az idei göri szezon véget ért, találkozunk tavasszal!

  Jelentkezz most!

  Kedves Érdeklődők és Tanítványok!

  A 2019-es görkorcsolya szezon véget ért, októbertől jég korcsolyázni várom a jelentkezőket. Remélem, hogy sokan elcsábulnak a jég felé, a lelkesedésem a tanítás iránt és a jó hangulat a jeges óráimon is garantált!

  A görkorcsolya oktatás nálam szezonálisan működik, mert nyitott helyszíneken zajlik, így április elejétől szeptember végéig tart, ezért legközelebb tavasszal tudok tanítványokat fogadni!

  Mindenkinek köszönöm aki idén velem görizett, szerencsére sokan voltunk és idén két görkorcsolya tábort is rendeztem, melyről élménybeszámolót is lehet olvasni a weboldalon.

  Remélem, hogy vagy a jégen vagy legkésőbb 2020-ban találkozunk az aszfalton!

   

  Legfrissebb hírek

  2020 Görkorcsolya tábor

  2020 Görkorcsolya tábor

  Kedves Szülők és Gyerekek! Görkorcsolya tábor lehetséges időpontjai: június 22-től és augusztus 24-től lennének, megfelelő létszám elérése esetén és amennyiben a vírusra vonatkozó rendelkezések ezt lehetővé teszik. A programok közt szerepel, hogy sokat görizünk és emellett egyensúly és mozgás fejlesztő torna valamint zumba/aerobik órák is lesznek.

  Tovább olvasom
  Jégre fel!

  Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

  Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
  Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

  Jégre fel! – Korcsolya oktatás