Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

  Elindult a görkorcsolya szezon!

  Jelentkezz most!

  Kedves leendő és régi Tanítványaim!
  Kedves Szülők és Gyerekek!
  Kedves Érdeklődők!

  A jó idő beköszöntével, elindult a göriszezon! Sokan érdeklődtek már áprilisban is az órák felől, de mivel a helyszínek nyitottak, így a tanfolyamok és az órák is inkább májustól indulnak!

  A 2019-es szezonban a következő lehetőségek lesznek arra, hogy megtanulj görkorcsolyázni:

  1.) TANFOLYAM indul 2019 május 8.-tól, minden szerdán és pénteken, szerdán 17 órától, pénteken 16:30-tól egészen június 12-ig (iskola zárásig). Az órák 90 percesek, melynek díja 3000,-Ft! Helyszíne a 12. kerületi Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium udvarán elhelyezkedő kosárpálya.

  2.)EGYÉNI óra, előzetes időpont egyeztetést követően különböző budai helyszíneken és hétvégén is van rá lehetőség. A részletekért érdeklődj a honlapon keresztül. Az órák 50 percesek 1fős ára pedig 4000,-Ft.

  3.)GÖRKORCSOLYA TÁBOR 2019. június 24-28-ig bejárós napközis tábor főleg 5-18 éves kor közti gyerekeknek. Díjak: 35.000,-Ft (ebéddel) május 20-ig előjelentkezés esetén 30.000,-Ft. (Előleg 10.000,-Ft, ami foglaláskor fizetendő.) A részletes program a honlapon lesz közzétéve.

  A fenti lehetőségeken mind gyerekek mind felnőttek is részt vehetnek, (akár a görkoritáborban is). Kezdők és haladó görizők is becsatlakozhatnak bármelyik programba. Saját görkorcsolyát minden esetben hozni kell, minden mást rám bízhattok, a jó hangulat és a mozgás garantált! 🙂

   

  Legfrissebb hírek

  SzezonNYITÁS! Göri szezon kezdés 2023 április 20 napjától!

  SzezonNYITÁS! Göri szezon kezdés 2023 április 20 napjától!

  Göri szezonnyitás 2023 április 20 napjától, rosszabb idő esetén májustól!Lesznek görkorcsolya tanfolyamok kicsiknek és nagyoknak, görkorcsolya magán órák kezdőknek és haladóknak, és görkorcsolya tábor is lesz gyerekeknek.

  Tovább olvasom
  Jégre fel!

  Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

  Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
  Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

  Jégre fel! – Korcsolya oktatás