Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

  Elindult a görkorcsolya szezon!

  Jelentkezz most!

  Kedves leendő és régi Tanítványaim!
  Kedves Szülők és Gyerekek!
  Kedves Érdeklődők!

  A jó idő beköszöntével, elindult a göriszezon! Sokan érdeklődtek már áprilisban is az órák felől, de mivel a helyszínek nyitottak, így a tanfolyamok és az órák is inkább májustól indulnak!

  A 2019-es szezonban a következő lehetőségek lesznek arra, hogy megtanulj görkorcsolyázni:

  1.) TANFOLYAM indul 2019 május 8.-tól, minden szerdán és pénteken, szerdán 17 órától, pénteken 16:30-tól egészen június 12-ig (iskola zárásig). Az órák 90 percesek, melynek díja 3000,-Ft! Helyszíne a 12. kerületi Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium udvarán elhelyezkedő kosárpálya.

  2.)EGYÉNI óra, előzetes időpont egyeztetést követően különböző budai helyszíneken és hétvégén is van rá lehetőség. A részletekért érdeklődj a honlapon keresztül. Az órák 50 percesek 1fős ára pedig 4000,-Ft.

  3.)GÖRKORCSOLYA TÁBOR 2019. június 24-28-ig bejárós napközis tábor főleg 5-18 éves kor közti gyerekeknek. Díjak: 35.000,-Ft (ebéddel) május 20-ig előjelentkezés esetén 30.000,-Ft. (Előleg 10.000,-Ft, ami foglaláskor fizetendő.) A részletes program a honlapon lesz közzétéve.

  A fenti lehetőségeken mind gyerekek mind felnőttek is részt vehetnek, (akár a görkoritáborban is). Kezdők és haladó görizők is becsatlakozhatnak bármelyik programba. Saját görkorcsolyát minden esetben hozni kell, minden mást rám bízhattok, a jó hangulat és a mozgás garantált! 🙂

   

  Legfrissebb hírek

  Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

  Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

  Elindult a 2024-es szezon, gyertek tanfolyamra vagy privát órára! Bővebb információkat olvashatsz a cikkben.

  Tovább olvasom
  Jégre fel!

  Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

  Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
  Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

  Jégre fel! – Korcsolya oktatás