Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

  Göri 2022

  Jelentkezz most!

  Kedves Tanítványok, Szülők, Gyerekek, Görizni vágyók!

  A 2022-es görkorcsolya szezon májusban kezdődik, magán órákra előzetesen időpont egyeztetésre lehet jelentkezni 2022. 05. 01. napja után. Jelentkezni írásban vagy telefonon sms üzenetben is lehet.

  A magán órák Gazdagréten a 11 kerületben, közterületen, sima talajon a forgalomtól elzárt területen vannak, ideális hely kezdő göriseknek.

  Az órákon a haladást, megállást, kanyarodást, a biztonságos közlekedést, a lejtőkön, csatornákon, padkákon le- és átjutást tanulhatjuk meg. Segítek a helyes mozdulatok elsajátításában és tippeket adok a nehezebb trükkökhöz.
  A kicsiknek megtanítom, hogy haladjanak stabilan, mikre kell figyelni az utcán, hogy hogyan ne essenek el és hogy tartsák a lábukat, testüket, hogy szépen és egészségesen tudjanak sportolni, görkorcsolyázni.
  A „nagyoknak” megtanítom, hogy hogyan érezzék magukat biztonságban a nyílt terepen, hogyan nyerjenek sebességet és lassítsanak le, miként fejlődhetnek akár önállóan is és hogyan kerüljék el a baleseteket minden körülmények közt.

  Természetesen a haladó görkorcsolyázóknak az alapokon túl egyéb trükköket, szlalom lépéseket, koszorút és fordulásokat is szívesen tanítok.

  Várok szeretettel mindenkit az órákra! Hétközben délelőtt vagy délután vagy hétvégén is akár, ahogy meg tudjuk beszélni (kedd/csütörtök kivételével)!

  Rita

   

   

  Legfrissebb hírek

  Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

  Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

  Elindult a 2024-es szezon, gyertek tanfolyamra vagy privát órára! Bővebb információkat olvashatsz a cikkben.

  Tovább olvasom
  Jégre fel!

  Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

  Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
  Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

  Jégre fel! – Korcsolya oktatás