Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

Görkorcsolyázás 2020

Jelentkezz most!

Nyitási információk!

A jó idő közeledtével a görkorcsolyázásra is sokan kapnak kedvet! Sajnos az idei szezon nyitást a vírus helyzet befolyásolja, amíg lehet magán óráimra várok minden kedves érdeklődőt és régi/új tanítványt!

Magán órák keretében van lehetőség tanulni, amíg más rendelkezés ezt meg nem tiltja, természetesen az előírt szabályok, – úgy mint a zéró kontakt és az 1 m-es távolság – szabadtéren teljesen betarthatóak, így a görkorcsolyázás biztonságos.

A nyílt területen való görkorcsolyázás örömet okoz és segít átlendíteni minket ezen a nehéz helyzeten. A sportolás pozitív hatásai közé tartozik, hogy a mozgás energiát ad a testnek, erősíti az immunrendszert, a D- vitamin (napsütés) pedig elengedhetetlen a szervezetnek.

Amint elhárul a szükség helyzet, nyáron táborokkal, tanfolyamokkal várok majd mindenkit!

 

Köszönöm.

 

Rita

 

Legfrissebb hírek

Görkorcsolyázás 2020

Görkorcsolyázás 2020

Nyitási információk! A jó idő közeledtével a görkorcsolyázásra is sokan kapnak kedvet! Sajnos az idei szezon nyitást a vírus helyzet befolyásolja, amíg lehet magán óráimra várok minden kedves érdeklődőt és régi/új tanítványt! Magán órák keretében van lehetőség tanulni, amíg más rendelkezés ezt meg nem tiltja, természetesen az előírt szabályok, – úgy mint a zéró kontakt […]

Tovább olvasom
Jégre fel!

Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

Jégre fel! – Korcsolya oktatás