Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

  Május első napjától elindult a 2021-es göri szezon!

  Jelentkezz most!

  Sziasztok! Május 1 napjától elindult a 2021-es görkorcsolya szezon! Sajnos még az idei szezonban is küzdenünk kell a koronavírussal, de már jól ismerjük a biztonságos közlekedésre vonatkozó szabályokat, úgy mint a maszk használat, a távolságtartás és az óvatosság. Mindennapi életünk részévé vált az, hogy együtt élünk a vírussal, de ne hagyjuk, hogy ez a mozgásban a sportolásban és a céljaink elérésében korlátozzon. Ahogyan azt a jelenlegi szabályok megengedik és a szabadtéri teraszok is kinyithattak, így járhatunk privát görkorcsolya órára is.

  A sportolás erősíti immunrendszerünket, a mozgás örömet okoz, a napsütéssel pedig D vitaminhoz jut a szervezetünk, így a görkorcsolyázás nemcsak biztonságos, hanem egészséges is.

  Az egyéni görkorcsolya órák helyszínét is igyekszem bővíteni, így nem csak a 11. kerületben hanem a Margitszigeten és időnként a Budapest Garden-ben is szívesen tartok órákat. A tanfolyami órák, bár korábban is a szabadban zajlottak, de egyenlőre nem lehetségesek. Remélem, azonban, hogy nyáron már nem lesz akadály a tábor tartás sem. Így nyáron görkorcsolya táboromba várom a gyerekeket!

  Mindenkit arra buzdítok, hogy élje át, szeresse meg a görizést! A segítségemmel biztonságosan és gyorsan meg lehet tanulni és érdemes, hiszen egy teljes testet átmozgató, ízület kímélő mozgásforma és egy igazi élvezetes nyári sportról van szó, amire 2021.-ben NAGY szükségünk van!

   

  Legfrissebb hírek

  Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

  Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

  Elindult a 2024-es szezon, gyertek tanfolyamra vagy privát órára! Bővebb információkat olvashatsz a cikkben.

  Tovább olvasom
  Jégre fel!

  Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

  Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
  Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

  Jégre fel! – Korcsolya oktatás