Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

  Május első napjától elindult a 2021-es göri szezon!

  Jelentkezz most!

  Sziasztok! Május 1 napjától elindult a 2021-es görkorcsolya szezon! Sajnos még az idei szezonban is küzdenünk kell a koronavírussal, de már jól ismerjük a biztonságos közlekedésre vonatkozó szabályokat, úgy mint a maszk használat, a távolságtartás és az óvatosság. Mindennapi életünk részévé vált az, hogy együtt élünk a vírussal, de ne hagyjuk, hogy ez a mozgásban a sportolásban és a céljaink elérésében korlátozzon. Ahogyan azt a jelenlegi szabályok megengedik és a szabadtéri teraszok is kinyithattak, így járhatunk privát görkorcsolya órára is.

  A sportolás erősíti immunrendszerünket, a mozgás örömet okoz, a napsütéssel pedig D vitaminhoz jut a szervezetünk, így a görkorcsolyázás nemcsak biztonságos, hanem egészséges is.

  Az egyéni görkorcsolya órák helyszínét is igyekszem bővíteni, így nem csak a 11. kerületben hanem a Margitszigeten és időnként a Budapest Garden-ben is szívesen tartok órákat. A tanfolyami órák, bár korábban is a szabadban zajlottak, de egyenlőre nem lehetségesek. Remélem, azonban, hogy nyáron már nem lesz akadály a tábor tartás sem. Így nyáron görkorcsolya táboromba várom a gyerekeket!

  Mindenkit arra buzdítok, hogy élje át, szeresse meg a görizést! A segítségemmel biztonságosan és gyorsan meg lehet tanulni és érdemes, hiszen egy teljes testet átmozgató, ízület kímélő mozgásforma és egy igazi élvezetes nyári sportról van szó, amire 2021.-ben NAGY szükségünk van!

   

  Legfrissebb hírek

  SzezonNYITÁS! Göri szezon kezdés 2023 április 20 napjától!

  SzezonNYITÁS! Göri szezon kezdés 2023 április 20 napjától!

  Göri szezonnyitás 2023 április 20 napjától, rosszabb idő esetén májustól!Lesznek görkorcsolya tanfolyamok kicsiknek és nagyoknak, görkorcsolya magán órák kezdőknek és haladóknak, és görkorcsolya tábor is lesz gyerekeknek.

  Tovább olvasom
  Jégre fel!

  Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

  Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
  Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

  Jégre fel! – Korcsolya oktatás