Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

  ÚJ helyszín a XII. kerületben a Sashegyen!

  Jelentkezz most!

  Új helyszínnel és új időponttal bővült a tanfolyami lehetőségeink száma!

  A görkorcsolya tanfolyam 2018. május 8-tól indul a Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium területén, szép zöld övezeti környezetben az iskola kinti beton sport pályáján. Az iskolai időszak alatt, minden kedden lesz oktatás a meghirdetett időpontban.

  Időpont, minden kedden 17:00-19:00-ig.

  Díjszabás: 3000,-Ft/alkalom vagy 1500,-Ft/óra.

  A két órás tanfolyam sem hosszú, hamar elrepül az idő és jobban lehet haladni, gyorsabban fejlődni, ezért megéri tovább maradni. Természetesen szünetet is tartunk közben. Aki teheti inkább két órára jöjjön! 🙂

   

   

  Legfrissebb hírek

  SzezonNYITÁS! Göri szezon kezdés 2023 április 20 napjától!

  SzezonNYITÁS! Göri szezon kezdés 2023 április 20 napjától!

  Göri szezonnyitás 2023 április 20 napjától, rosszabb idő esetén májustól!Lesznek görkorcsolya tanfolyamok kicsiknek és nagyoknak, görkorcsolya magán órák kezdőknek és haladóknak, és görkorcsolya tábor is lesz gyerekeknek.

  Tovább olvasom
  Jégre fel!

  Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

  Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
  Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

  Jégre fel! – Korcsolya oktatás