Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

  Új trend – A FREESTYLE görkori, más néven szlalom görkorcsolyázás

  Jelentkezz most!

  A freestyle stílus egy egyre népszerűbb irányvonala a görkorcsolyázásnak. De mit is takar ez pontosan?

  Hívják szlalom görizésnek is, mert a gyakorlatok, figurák és lépések a gondosan elhelyezett bójasorok között történik. Magas technikai tudást igényel, így inkább haladó görkorcsolyázók űzik.

  A szlalom bóják meghatározott távolságra vannak egymástól, a bóják közti távolság nagysága igazodik a korcsolyázó tudásszintjéhez és a gyakorlatokhoz is, például minél szűkebben vannak kirakva annál nehezebb megcsinálni az egyes elemeket. Az átlagos távolság két bója közt a 80 cm, de 50 és 120cm közötti variációk is léteznek.

  Speciális göricipő nem feltétlenül szükséges hozzá, de természetesen létezik és drágább, mint a normál „fitness” korcsolya, mert speciálisan könnyített és keskeny kivitelű, hogy az apró mozdulatokat is jól lehessen kivitelezni benne. Jellemzően soros görkorcsolyát használnak a freestyle görisek, de az első és az utolsó kereket kisebb méretűre cserélik, így növelve a kori fordulékonyságát.

  A trükkök, lépések és figurák különböző nehézségűek, így lehet az egyszerűbbtől a bonyolultabb gyakorlatokig haladni. Nem baj tehát, ha nem vagy profi göris az egyszerű alap feladatok még Neked is menni fognak!

  Ha szeretnéd kipróbálni ezt a vagány mozgásformát, jelentkezz nálam oktatásra!

  Legfrissebb hírek

  Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

  Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

  Elindult a 2024-es szezon, gyertek tanfolyamra vagy privát órára! Bővebb információkat olvashatsz a cikkben.

  Tovább olvasom
  Jégre fel!

  Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

  Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
  Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

  Jégre fel! – Korcsolya oktatás