Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

  Új trend – A FREESTYLE görkori, más néven szlalom görkorcsolyázás

  Jelentkezz most!

  A freestyle stílus egy egyre népszerűbb irányvonala a görkorcsolyázásnak. De mit is takar ez pontosan?

  Hívják szlalom görizésnek is, mert a gyakorlatok, figurák és lépések a gondosan elhelyezett bójasorok között történik. Magas technikai tudást igényel, így inkább haladó görkorcsolyázók űzik.

  A szlalom bóják meghatározott távolságra vannak egymástól, a bóják közti távolság nagysága igazodik a korcsolyázó tudásszintjéhez és a gyakorlatokhoz is, például minél szűkebben vannak kirakva annál nehezebb megcsinálni az egyes elemeket. Az átlagos távolság két bója közt a 80 cm, de 50 és 120cm közötti variációk is léteznek.

  Speciális göricipő nem feltétlenül szükséges hozzá, de természetesen létezik és drágább, mint a normál „fitness” korcsolya, mert speciálisan könnyített és keskeny kivitelű, hogy az apró mozdulatokat is jól lehessen kivitelezni benne. Jellemzően soros görkorcsolyát használnak a freestyle görisek, de az első és az utolsó kereket kisebb méretűre cserélik, így növelve a kori fordulékonyságát.

  A trükkök, lépések és figurák különböző nehézségűek, így lehet az egyszerűbbtől a bonyolultabb gyakorlatokig haladni. Nem baj tehát, ha nem vagy profi göris az egyszerű alap feladatok még Neked is menni fognak!

  Ha szeretnéd kipróbálni ezt a vagány mozgásformát, jelentkezz nálam oktatásra!

  Legfrissebb hírek

  SzezonNYITÁS! Göri szezon kezdés 2023 április 20 napjától!

  SzezonNYITÁS! Göri szezon kezdés 2023 április 20 napjától!

  Göri szezonnyitás 2023 április 20 napjától, rosszabb idő esetén májustól!Lesznek görkorcsolya tanfolyamok kicsiknek és nagyoknak, görkorcsolya magán órák kezdőknek és haladóknak, és görkorcsolya tábor is lesz gyerekeknek.

  Tovább olvasom
  Jégre fel!

  Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

  Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
  Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

  Jégre fel! – Korcsolya oktatás