Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

  2020 Görkorcsolya tábor

  Jelentkezz most!

  Kedves Szülők és Gyerekek!

  Görkorcsolya tábor lehetséges időpontjai: június 22-től és augusztus 24-től lennének, megfelelő létszám elérése esetén és amennyiben a vírusra vonatkozó rendelkezések ezt lehetővé teszik.

  A programok közt szerepel, hogy sokat görizünk és emellett egyensúly és mozgás fejlesztő torna valamint zumba/aerobik órák is lesznek. A cél természetesen a jókedv és hogy mindenki jól érezze magát, így lesz játékos vetélkedő, aszfalt festő verseny és rossz idő esetén még játszóházas programra is elmehetünk (amennyiben a COVID vírusra vonatkozó rendelkezések ezt lehetővé teszik).

  Az oktatáson elsajátíthatóak lesznek a görkorcsolyázás alapjai (indulás, megállás, kanyarodás, hátrafelé haladás stb.), továbbá lehetőség nyílik a szlalom görkorcsolyázás alapjainak megismerésére és a művészi görkorcsolya elemeit is ki lehet próbálni. Kb. 2x 1.5 órát tervezünk görizéssel tölteni.

  GÖRKORCSOLYÁT NEM LEHET BÉRELNI, azt mindenkinek hoznia kell, javasolt göri típus a fitness göri, azaz a teljesen sima, átlagos egy soros görkorcsolya + védőfelszerelések!

  Főleg gyerekeknek, de a kis- és nagy-tiniket is várjuk, mert ez a program Nekik is szól, szóval 5-17-éves korig! Haladó és kezdő tudásszint is indul, így mind korosztályban mind tudásszintben megtalálhatja mindenki a neki legmegfelelőbb csoportot!

  Jelentkezni csak írásban a Jelentkezz most gomb használatával lehet. Köszönettel: Rita

  Legfrissebb hírek

  Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

  Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

  Elindult a 2024-es szezon, gyertek tanfolyamra vagy privát órára! Bővebb információkat olvashatsz a cikkben.

  Tovább olvasom
  Jégre fel!

  Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

  Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
  Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

  Jégre fel! – Korcsolya oktatás