Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

  Helyszínek, időpontok, árak

  Jelentkezz most!

  Helyszínek és időpontok 2022

  Több helyszín közül lehet választani, attól függően, hogy milyen céllal veszünk részt az órán.

  • Tavaszi tanfolyam: Helyszíne a 12. kerületi Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium. Az órák nyitott helyszínen a kosár vagy az alsó focipályán lesznek megtartva 90 percben 2023 május 1. után! Időpontja még egyeztetés alatt van.
  • Magán órák: A privát óra mindig előzetes egyeztetés és időpontfoglalás útján történik, általában nyitott helyszínen van és lehet hét közben vagy hétvégén is. Az időpontot egyeztetni a „Jelentkezz” gombra kattintva vagy telefonon smsben is lehet. Azt ajánlom, hogy profik vagy haladó korisok inkább ide jelentkezzenek, mert nekik nagyobb térre és személyre szabottabb feladatokra van szükségük, amit a tanfolyamon nem tudok biztosítani. Egyébként bárki jelentkezhet kezdő/haladó, gyermek/felnőtt. Egy magán óra 50 perc. Gazdagrét: A 11. kerületben található kis tér, kellemes környezetet nyújt a gyakorláshoz. Sima járólap burkolata tökéletes az első lépések elsajátításához, főleg kezdőknek ajánlom. A tömegközlekedéssel is jól megközelíthető sík terület el van zárva a forgalomtól és padokkal van körülvéve, így teljesen biztonságos. Inkább egyéni órákat szervezek ide, nem csak kezdőknek hanem haladóknak is ajánlom, a nehezebb figurák gyakorlására, pl. a „koszorúzás” is teljesen alkalmas. A helyszínekről képeket a galériában találtok.
  • Budapest Garden: Görkorcsolya tábor 2023. július 24-től kerül megrendezésre ezen a helyszínen! (5 nap bejárós, napközis). Részletek és jelentkezés írásban!
  • Stadinonoknál: Zuglói görkorcsolya tábor júni 26-tól kerül megrendezésre ezen a helyszínen! 5 nap bejárós, napközis) Részletek és jelentkezés írásban!

   Árak

  • Egyéni oktatás: 10.000,-Ft/50 perc/fő (privát óra az oktatóval).
  • Páros óra: 12.000,-Ft/50 perc/2 főre (testvérek, párok, barátok)
  • Kis csoportos magán: 4.500,-Ft/50 perc/fő (3+ létszám esetén).
  • Családi óra: 12.000,-Ft/50 perc/család (szülők+gyerek(ek) magán órás oktatása. A családi óra lényege, hogy közös élménnyé váljon és ne kelljen otthon hagyni a gyermekeket illetve, hogy a szülők is együtt fejlődhessenek a gyerekkel, így a későbbiekben közös program lehet a korcsolyázás.
  • Tanfolyam: (BAH csomópont Arany János Iskola a helyszín 90perc, kezdés május 1 után.) 4.000,- /90 perc.

  Legfrissebb hírek

  SzezonNYITÁS! Göri szezon kezdés 2023 április 20 napjától!

  SzezonNYITÁS! Göri szezon kezdés 2023 április 20 napjától!

  Göri szezonnyitás 2023 április 20 napjától, rosszabb idő esetén májustól!Lesznek görkorcsolya tanfolyamok kicsiknek és nagyoknak, görkorcsolya magán órák kezdőknek és haladóknak, és görkorcsolya tábor is lesz gyerekeknek.

  Tovább olvasom
  Jégre fel!

  Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

  Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
  Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

  Jégre fel! – Korcsolya oktatás