Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

    2019-ben is vár a görkorcsolya tábor!

    Jelentkezz most!

    Sziasztok!

    Tavalyi sikereken felbuzdulva idén is lesz  napközis intenzív göri tábor, június 24-28-közt, amit a korábbi évekhez hasonlóan most is Zuglóban rendezünk meg!

    A programok közt szerepel, hogy nagyon sokat görizünk és emellett egyensúly és mozgás fejlesztő torna valamint zumba/aerobik órák is lesznek. A cél természetesen a jókedv és hogy mindenki jól érezze magát, így lesz játékos vetélkedő, aszfalt festő verseny és rossz idő esetén még játszóházas programra is elmehetünk.

    Az oktatáson elsajátíthatóak lesznek a görkorcsolyázás alapjai (indulás, megállás, kanyarodás, hátrafelé haladás stb.), továbbá lehetőség nyílik a szlalom görkorcsolyázás alapjainak megismerésére és a művészi görkorcsolya elemeit is ki lehet próbálni. Kb. 2x 1.5 órát tervezünk görizéssel tölteni.

    GÖRKORCSOLYÁT NEM LEHET BÉRELNI, azt mindenkinek hoznia kell, javasolt göri típus a fitness göri, azaz a teljesen sima, átlagos egy soros görkorcsolya.

    Főleg gyerekeknek, de a kis- és nagy-tiniket is várjuk, mert ez a program Nekik is szól, szóval 5-19-éves korig! Haladó és kezdő tudásszint is indul, így mind korosztályban mind tudásszintben megtalálhatja mindenki a neki legmegfelelőbb csoportot!

     

     

    Legfrissebb hírek

    Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

    Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

    Elindult a 2024-es szezon, gyertek tanfolyamra vagy privát órára! Bővebb információkat olvashatsz a cikkben.

    Tovább olvasom
    Jégre fel!

    Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

    Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
    Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

    Jégre fel! – Korcsolya oktatás