Kedves Érdeklődő!

Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velem a kapcsoltatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekem én pedig visszahívlak.
06 30 790 6596
Kérdésed van? Írj nekem bátran!

  Nyitási információk és görkorcsolya tábor

  Jelentkezz most!

  Kedves Tanítványok és Érdeklődők!

  Lassan végre kitavaszodik és indulhat az aszfalt betyárkodás, izzadhatunk a bukósisakban és gurulhatunk a kerekeken.

  Első oktatási napok, már a hosszú hétvégétől, április 28-29-30-május 1. és utána folyamatosan. Előzetes emailes egyeztetésre minden esetben szükség van!

  Az idei 2018-as görkorcsolya szezon sok újdonságot tartogat Nekem, hiszen most már második éve, hogy belevágtam a görkorcsolya oktatásba is. Magán és csoportos órákat is tartok felnőtteknek és gyerekeknek kezdőtől a haladóig, igyekszem bővíteni a helyszín kínálatot, de sajnos Budapest elég nagy város, így nem tudok mindenhol ott lenni… pedig de jó lenne… ezért, hogy minden igényt ki tudjak elégíteni még az is lehet, hogy segítséget kérek egy új oktató személyében.

  Ezen kívül idén görkorcsolya táborral is várom a korizni vágyó gyermekeket, ennek időpontja 2018. június 18-22-ig lesz. A napközis rendszerű görkorcsolya tábor Budapesten a XIV. kerületben kerül megrendezésre, részleteiről érdeklődj emailben vagy jelentkezz a honlapon keresztül. Azok jelentkezését is várom, akik csak jég vagy csak görkorizni szoktak, a kettő majdnem ugyan az, így mindenki kipróbálhatja! Lehet jég vagy aszfalt mi meghódítjuk mindkettőt!

   

  Legfrissebb hírek

  Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

  Elindult a 2024-es szezon! Gyertek görizni velem! Tanfolyamok, privát oktatás Budapesten.

  Elindult a 2024-es szezon, gyertek tanfolyamra vagy privát órára! Bővebb információkat olvashatsz a cikkben.

  Tovább olvasom
  Jégre fel!

  Télen sem hagynád abba a korcsolyázást?

  Nem is kell! Gyere velem a jégre is korizni! A két sport mozgáskultúrája és a feladatok is nagyon hasonlóak, ezért ha nem szeretnél télen több hónapot kihagyni, kattints a linkre és jelentkezz!
  Ha az aszfalton jól ment és kipróbálnád magad a jégen is látogass el weboldalamra és írj nekem!

  Jégre fel! – Korcsolya oktatás